Wij helpen u bij het certificeren

Wij zijn Connex Quality en wij maken certificeerbare (VCA / BRL en ISO) bedrijfssystemen voor u. Wij zijn ervaren, deskundig en hebben een heel voordelige manier van werken.

Wilt u echt verder met uw organisatie, zoek niet verder. Maak een vrijblijvende afspraak!

Ondanks dat de VGM Checklist Aannemers zijn oorsprong heeft in de Petrochemie is dit systeem gemeengoed geworden in Bouw, GWW, Industrie en afgeleide branches. VCA kent 2 systemen: het VCA** systeem en de lichtere versie VCA*. Samen met u kiezen we het geschikte systeem voor uw organisatie. Connex Quality heeft ruime ervaring in VCA.

Meer informatie ... 

 

Nog geen RI&E? Ook de verplichte risico-inventarisatie maken we voor u.

<Meer informatie>

Als u alleen VCA scholing nodig heeft klik dan HIER

BRL staat voor beoordelingsrichtlijn en is daarmee niet werkelijk een systeem op zichzelf maar laat zich in de praktijk wel heel goed als zodanig inrichten. Er is een groot aantal en qua inhoud uiteenlopende BRL's die de totstandkoming van een product, proces of dienst (werkwijze) borgen. Er zijn vele, vele BRL's van aanleg vloeistofdichte bestrating, installatiewerk, veilig slopen tot en met het installeren van warmtepompsystemen.

Meer informatie...

ISO is de International Organization for Standardization. ISO is de houder van een veelheid van internationaal erkende schema's van  kwaliteitszorgsystemen. Hiervan is de ISO 9000-systeemreeks het meest bekend. Ook een in Nederland veel toegepast systeem is de MVO prestatieladder ISO 26000.

We helpen u graag met uw ISO systeem.

Meer informatie..


Onze kenmerken

We zijn een partner. Dat betekent als eerste eerlijk, betrouwbaar en transparant: we zijn helder over wat we voor u doen, hoe we dat doen en wat uw investering is. Daarnaast zijn we betrokken en adviseren we u zelfs tot over de randen van onze opdracht als we denken dat uw organisatie daar voordeel van heeft. Ander belangrijk kenmerk is dat we ervaren (>15 jaar) zijn. Makkelijk is dat we via onze moederorganisatie verbonden zijn met relevante aanverwante disciplines en vakgebieden.

 

We willen u van harte uitnodigen voor het maken van een afspraak. Bel (0181 849446 of mail ons).