VCA CERTIFICERING VOOR BEDRIJVEN


Klein en groot, gevestigde naam of snelgroeiende nieuweling;

wij hebben voor elke organisatie een passende oplossing!

Kort en relevant

Wat is VCA?

VCA is een systeem dat zich voornamelijk richt op veiligheid, gezondheid en milieu. Er bestaan meerdere systeemversies van. Veel voorkomende misvatting is dat mensen die de VCA scholing doorlopen hebben daarmee een VCA bedrijfscertificaat zouden hebben. 

 

Voor wie?

Voor bedrijven in de bouw, GWW, groen, sloop, installatietechniek en industrie. Absoluut noodzakelijk voor bedrijven die (direct) willen werken voor de grotere aannemers en opdrachtgevers.

 

Wat doen wij voor u?

Wij maken, in samenspraak, uw hele systeem voor u, helpen u het in te voeren en zorgen dat het gecertificeerd wordt (en blijft). Indien u zelf actief wilt deelnemen is dit natuurlijk ook mogelijk.

 

We hebben naast de grotere klanten ook veel ervaring in de kleinere (familie) en minder formele bedrijven. Schroom niet. Bel of mail ons.


VCA*

VCA* is de 'lichtere'  versie van de VGM Checklist Aannemers. Vooral geschikt voor bedrijven die voornamelijk in onderaanneming werken.

VCA**

VCA** is het volledige systeem. Met name vereist als uw bedrijf (soms) ook optreedt als hoofdaannemer.

VCU

Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties (VCU) is voor de bedrijven die zich richten op personeelsuitzending en detachering voor VCA gecertificeerde opdrachtgevers.